BLAZERSKLAS - VOLWASSENEN "BLAAST U OOK MEE"

Heeft u ook nooit een instrument leren bespelen en daar altijd spijt van gehad? Ook leerlingen die op latere leeftijd starten, kunnen nog vele jaren plezier hebben van hun hobby.

Naast de Blazersklas voor de jeugd, start Da Capo daarom een Blazersklas voor volwassenen.
Een programma van 40 lessen waarbij de lesmethodiek is gericht op zowel het ontdekken van het instrument, als de rol daarvan binnen een groep. Dat betekent dat een jaar lang op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur samen muziek wordt gemaakt. Voldoende tijd om samen te spelen maar ook om individuele aandacht te krijgen. Met elkaar bent u gelijk een orkest!

U kunt kiezen uit de volgende instrumenten: trompet – trombone – bariton – hoorn - klarinet – saxofoon - dwarsfluit. Olaf Baeke en Anneke Konings-Kros van Da Capo zijn de twee docenten die deze blazersklas leiden.

U kunt uw voorkeur voor een instrument opgeven. Het muziekinstrument leent u van Da Capo. Voor een jaar Blazersklas betaalt u € 50,00 per maand.

Aanvang donderdag 5 september 2013. Leslocatie: verenigingsgebouw Da Capo in Giessenburg. Inlichtingen / aanmelden: T. 0184-651326 / e-mail

Bezetting