Donateursactie Da Capo

Giessenburg - De Giessenburgse Muziekvereniging Da Capo houdt na 10 jaar weer een grootse donateursactie. In de laatste jaren is het aantal donateurs afgenomen.
Toch wil Da Capo die vereniging blijven waar het volgen van les en het lidmaatschap voor de inwoners van Giessenburg betaalbaar blijft. Aanschaf van muziekinstrumenten en onderhoud van het verenigingsgebouw noodzaakt nu tot het houden van een huis aan huisactie voor werving van nieuwe donateurs.

Na 20 jaar is Da Capo niet meer weg te denken uit Giessenburg. Een viering van Koninginnedag of het inhalen van Sinterklaas zonder Da Capo is niet voor te stellen. Verder kan men Da Capo onder meer horen en zien bij dodenherdenking, 5 mei viering, gondelvaart, de kerstsamenzang en vele andere activiteiten. Ook verzorgt Da Capo geregeld binnen- en buitenconcerten.
Voor wie Da Capo ook een warm hart toedraagt, bestaat de mogelijkheid om donateur te worden. Als donateur wordt men als eerste geïnformeerd over concerten en heeft men gratis toegang.
Tussen 20 en 28 september komen leden van Da Capo in het gehele dorp langs voor het werven van nieuwe donateurs en het ophalen van de donateurgelden.