Jubileumconcert DA CAPO

Giessenburg – Op zaterdag 30 september viert de Giessenburgse Muziekvereniging
Da Capo haar 20 jarig bestaan met een jubileumconcert. De avond wordt verzorgd door het Groot Orkest van Da Capo o.l.v. Olaf Baeke in samenwerking met het Harmonieorkest Uitspanning Door Inspanning uit Rozenburg o.l.v. Arend v.d. Knaap.

Da Capo, opgericht in september 1986 heeft al vanaf het begin een goede band met UDI. Bob Loggen, oprichter van Da Capo, was in dat zelfde jaar ook dirigent van UDI. Op eigen kracht een concert verzorgen, dat zat er voor de 15 startende muzikanten van Da Capo nog niet in. Zo zorgde UDI in die tijd voor de broodnodige ondersteuning bij de concerten in “De Til”.

Het avond van het concert staat in het teken van muziek en gezelligheid waarbij de sfeer voorop zal staan. Men zal dan ook warm en swingend worden verwelkomd. Da Capo zal die stukken spelen die onze muzikanten in de afgelopen 20 jaar het meest zijn bijgebleven. Zo kan men luisteren naar blues, musical, klassiek, etc. Verder heeft men nog enkele verrassingen in petto.
Dit alles zal worden gepresenteerd door ladyspeaker Anneke Konings-Kros, dirigent van het Leerlingenorkest.
Het concert is de afsluiting van alle activiteiten die Da Capo heeft gehouden in het kader van de viering van haar 20 jarig bestaan.
Locatie: “De Til”, Giessenburg. De entree is gratis. De zaal is open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom.

De toekomst ziet het bestuur van het nog jonge Da Capo positief tegemoet. Men is enthousiast, actief en het aantal van 75 leden blijft constant. Op korte termijn staat een muziekproject voor de jeugd op het programma. Hiermee wil men de vereniging een impuls geven voor de toekomst. Verder kijken we alweer uit naar onze volgende mijlpaal:
de 25 jaar!!