REÜNIE MUZIEKVERENIGING DA CAPO

17 september 2011


Beste “oud” Da Capo muzikant,

Eerder dit jaar hebben wij u geïnformeerd over het heugelijke feit dat de Giessenburgse Muziekvereniging Da Capo op 17 september 2011 haar 25 jarig jubileum viert. Om dit met ons te vieren bent u uitgenodigd voor een reünie. U hebt uw interesse in deze dag aan ons laten blijken. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor deze reünie in volle gang. Wij willen u dan ook verder informeren over de exacte locatie en invulling van het programma.

De reünie vindt plaats op 17 september 2011 van 14.00 – 18.00 uur in het gebouw van Da Capo aan de Van Brederodestraat 1 te Giessenburg. Tijdens de reünie zal het ophalen van herinneringen een belangrijke plaats innemen. Zo is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. Voor alle duidelijkheid: er wordt geen maaltijd geserveerd tijdens de reünie.

Tijdens de reünie zijn er foto’s uit de oude doos te bekijken en er is ook een DVD gemaakt over Da Capo gedurende de afgelopen 25 jaar. U kunt tijdens de dag aangeven of u de DVD, tegen betaling, wilt ontvangen.

Uw deelname aan de reünie is gratis; wij vinden het vooral leuk om u te ontmoeten en met elkaar herinneringen op te halen. Om de onkosten te dekken, is de aloude BesBasBus in ere hersteld om een eventuele bijdrage in ontvangst te nemen.

Mocht u onverhoopt toch niet in de gelegenheid zijn om naar de reünie te komen of andere vragen of opmerkingen hebben, dan vragen wij u hierbij om dit aan ons kenbaar te maken. Onze gegevens staan onderaan deze brief vermeld.

Wij kijken ernaar uit u tijdens te reünie (opnieuw) te ontmoeten!!!


Met vriendelijke groet,


De jubileumcommissie van de Giessenburgse Muziekvereniging Da Capo


p.a. van Marlotstraat 33
3381 CD GIESSENBURG
Tel. 0184 – 651909
e-mail: evenementencommissie.dc@live.nl (onderwerp: reünie)