DA CAPO HOUDT OPEN REPTITIES

GIESSENBURG - Op woensdag 26 oktober en donderdag 27 oktober houdt Muziekvereniging Da Capo een open repetitieavond in haar verenigingsgebouw. Iedereen die een blaasinstrument wil (leren) of kan bespelen is welkom.

De open repetitie op woensdag 26 oktober is van 19.30 tot 21.45 uur. Het Groot Orkest onder leiding van Bjorn van Pruijssen laat zien en horen waar de circa 50 muzikanten wekelijks met hun hobby mee bezig zijn.
Op donderdag 27 oktober houdt het Leerlingenorkest onder leiding van dirigente Anneke Konings-Kros een open repetitie van 19.00 uur tot 20.00 uur.
Locatie: Verenigingsgebouw Da Capo, Van Brederodestraat 1A, Giessenburg.

Iedereen vanaf 8 jaar en ouder die met de gedachte speelt muziek te willen maken en een blaasinstrument te (leren) bespelen, is tijdens deze repetities welkom. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen en mogen ook ouders en andere familieleden komen kijken.
Natuurlijk is de gevorderde muzikant op een blaasinstrument of slagwerk ook welkom.
Alle nieuwkomers krijgen de gelegenheid om een maand lang kosteloos mee te spelen waarna zij samen met de vereniging een goede afweging kunnen maken over een lidmaatschap.

De open repetities zijn een unieke kans voor een eerste bijzondere kennismaking met het maken van muziek. Tijdens de open repetities zal de vereniging graag al uw vragen over opleiding en lidmaatschap beantwoorden.