Da Capo maakt muzikale reis rond de wereld

Op zaterdag 2 april geeft Muziekvereniging Da Capo haar voorjaarsconcert met als titel MUZIKALE REIS ROND DE WERELD. Onder leiding van dirigenten Bjorn van Pruijssen – Groot Orkest en Anneke Konings-Kros - Leerlingenorkest en Opstaporkest zorgen de muzikanten van Da Capo voor een fantastische avond uit voor jong en oud.

Beide orkesten spelen werken uit verschillende landen en bewegen zich in uiteenlopende muziekstijlen.
Tijdens het concert vertrekt Da Capo vanuit Nederland en via Peking gaat de reis naar Engeland. Ook wordt Antartica, Oregon, Leningrad, Ierland, Israël en Rio de Janeiro aangedaan met bijpassende muziek. Daarnaast staat ook “Around the World in 80 Days”, geïnspireerd op de gelijknamige film op het programma.

Locatie: De TIL, Breestraat 1, Giessenburg. De entree is € 5,00, aan de kassa ontvangt u uw "boarding pass". Donateurs hebben op vertoon van de donateurskaart gratis toegang en ontvangen de “boarding pass” (entreekaartje).

De zaal is open om 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur. Alle belangstellenden nodigen we van harte uit om deze avond met ons mee op reis te gaan.