Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Repaircafé

donderdag 19 september 2019 , 10:00 - 12:00

Het Repair Café. Daar willen wij proberen u te helpen bij het repareren van alledaagse spullen. Onze vrijwilligers staan met hun gereedschappen voor u klaar om de door u meegebrachte spullen te bekijken. Zo heeft u de kans om de dingen die u misschien al weg wilde gooien weer opnieuw te gaan gebruiken.

Met allerlei verschillende zaken kunt u bij ons terecht. Of u nu kleine elektrische apparatuur heeft, kleding, huistextiel of speelgoed, een fiets of meubelstuk waar iets aan mankeert? Neem het mee naar ons en de kans is groot dat u er weer heel lang plezier van heeft.

Wat gaat er gebeuren?

Terwijl u geniet van een kop koffie of thee gaat u samen met één van onze vrijwilligers aan de slag.

Vaak zal blijken dat met vrij eenvoudige hulpmiddelen een defect geraakt artikel weer aan de praat geholpen kan worden. Helaas komt het soms ook voordat een bepaalde reparatie niet uitgevoerd kan worden, In dit geval verwijzen wij u graag door naar andere mogelijkheden.

Heeft u niets te repareren maar u wilt wel graag langskomen? Dat kan natuurlijk ook want Repair Café Giessenburg wil ook graag contact met mensen en wij begrijpen dat kijken hoe iets gerepareerd wordt fascinerend kan zijn. Natuurlijk zijn we er ook voor advies wanneer je zelf iets thuis wilt repareren.

Wat zijn de kosten?

De arbeid kost niets! Omdat wij volledig draaien met de hulp van vrijwilligers hoeft het reparatiewerk voor u geen kosten met zich mee te brengen. Onderdelen die moeten worden vervangen zijn echter wel voor uw rekening. Uw bijdrage in de vorm van een vrijwillige gift stellen wij uiteraard zeer op prijs!

Vrijwilliger worden kan ook!

Gegevens

Datum:
donderdag 19 september 2019
Tijd:
10:00 - 12:00
Website:
http://www.dorpskamergiessenburg.nl/

Locatie

Dorpskamer Giessenburg
Breestraat 2
Giessenburg, 3381 BS
+ Google Maps