DA CAPO BEDANKT HAAR SPONSERS!!
 

--- Nieuwbouw..

 


Steun Da Capo via SponsorKliks

Met Sponsorkliks kunt u uw internetaankopen doen en tegelijk Da Capo steunen, zonder dat het u iets extra's kost.
Om te zien met hoeveel geld Da Capo al is gesteund, klikt u HIER
Om te zien welke shops er allemaal aangemeld zijn via sponsorkliks en om iets te bestellen, klikt dan HIER

 
 
16-07-20

Buitenoptreden opleidingsorkesten

Vlak voor de vakantie even naar buiten met z'n allen. Onder leiding van Marjolijn van der Lee toch nog een concertje. Prima weer, toppers van muzikantjes, leuk publiek, ijsje toe, vakantie!

 
13-07-20

Voorspeeluur leerlingen koper en slagwerk

De leerlingen van koperdocent Suzanne Baai en slagwerkdocent Aart de Groot sloten als állerlaatsten dit seizoen af met hun voorspeeluurtje in ons gebouw. Fijne zomer en tot september!

 
08-06-20

We mogen weer!

Per 8 juni mag Da Capo van Rijksoverheid de repetities, muzieklessen en evenementen weer hervatten. Als basis wordt een verplicht protocol toegepast met minimale vereisten om risico’s op corona-besmetting bij blazers te voorkomen. O.a. een orkestopstelling met 2 meter afstand, eenrichtingsroute, desinfecteren van lessenaars/stoelen/handen, muziekles met spatscherm en de ventilatieverplichting.

Dit betekent dat door de richtlijnen het Groot Orkest in groepen repeteert. Daarnaast wordt tijdens muziekles en repetities verplicht met ramen/deuren open gespeeld.

De opgelegde beperkingen zorgen voor enorme uitdagingen. Desondanks zijn we blij dat het “samen muziek maken” weer mogelijk is.

 
04-05-20

Dodenherdenking

Op 4 mei spelen enkele koperblazers van Da Capo vanaf het balkon van Het Reghthuys in Giessenburg en vanaf de kerktoren in Giessen-Oudekerk. Vanaf ongeveer 19.50 uur weerklinken enkele koralen, het taptoe-signaal, het Wilhelmus en 'We 'll meet again'.

Diverse Molenlandse muziekverenigingen zullen vanaf zoveel mogelijk kerktorens in Molenlanden muziek gebruiken om de inwoners toch te verbinden én zo een gezamenlijke herdenking mogelijk te maken.

Samenkomen om degenen te herdenken die voor onze vrijheid hun leven gaven, het zal 4 mei niet mogelijk zijn. Probeer of u kunt luisteren vanuit uw tuin of straat. Er worden foto- en filmopnames gemaakt. Na afloop kunt u deze opnames bekijken op Giessenburgonline en de Facebookpagina van Da Capo.

 
14-03-20

Concert “75 JAAR BEVRIJDING” geannuleerd!


In verband met de maatregelen m.b.t. het Corona virus is het concert, dat zou plaatsvinden op 4 april a.s. geannuleerd.
Wij zoeken momenteel naar een nieuwe datum.

 
13-03-20

Corona

Op basis van de informatie van de overheid van 12 maart 2020 adviseert de KNMO muziekverenigingen en leden/bonden om met onmiddellijke ingang alle evenementen tot en met 31 maart te annuleren.

Dit betekent voor onze vereniging dat alle activiteiten (repetities, muzieklessen, evenementen) per direct worden gestopt en het voorjaarsconcert op 4 april a.s. helaas geen doorgang kan vinden. Het gebouw aan de Van Brederodestraat 1a is tot nader order gesloten.

 
04-03-20

1e paal Verenigingsgebouw Doetsekom

Met enige trots waren wij vanmorgen getuige van het slaan van de 1e paal door Wethouder Bram Visser van de gemeente Molenlanden. Het streven is om begin 2021 volledig operationeel te zijn met alle verenigingen. Muziekvereniging Da Capo krijgt een onderkomen op de eerste etage van het Verenigingsgebouw. Fotoreportage Arie Noordennen klik >> hier

 
04-04-20

Bevrijdingsconcert "75 JAAR BEVRIJDING"

De orkesten van Da Capo verzorgen samen het bevrijdingsconcert in het kader van “75 jaar Bevrijding”. Op zaterdag 4 april 2020 spelen Groot Orkest, onder leiding van Bjorn van Pruijssen en Leerlingenorkest en Opstaporkest onder leiding van Marjolijn van der Lee.

Wie kent niet de prachtige muziek van Schindler’s List, Soldaat van Oranje, Miss Saigon. De vrolijke muziek van St. Louis Blues March en het legendarische Vera Lynn Forever kunnen natuurlijk niet ontbreken.
In de pauze wordt de alom bekende verloting gehouden met leuke prijzen.

Aanvang: 20.00 uur. Locatie: De Til. Zaal open: 19.30 uur.
Entreeprijs: € 7,50 (€ 5 t/m 12 jaar). Kaartjes verkrijgbaar bij de entree.
Donateurs gratis toegang voor 1 persoon.

 
01-01-20

Gelukkig Nieuwjaar!

De beste wensen voor 2020! Dat het maar een tof muzikaal jaar mag worden.  :-) Wij hebben ontzettend veel zin in het nieuwe jaar.


   
 

NIEUWSARCHIEF

 
  Archief 2019
   
  Archief 2018