dorpskwis

Op vrijdag 2 november vindt voor de eerste keer de Dorpskwis in Giessenburg  plaats. Dit naar aanleiding van ons jubileumjaar. Vridos bestaat 75 jaar. Het is de bedoeling dat je zelf een team samenstelt en een eigen locatie regelt waar de kwis gemaakt gaat worden. Het team mag uit zoveel personen bestaan als je maar wilt (advies:minimaal 6 personen). Ook iedereen buiten Giessenburg mag deelnemen. Heb je een team samengesteld dan dien je dit team voor 19 oktober 2019 aan te melden via  secretaris@vridos.nl

 

Elk team moet een unieke teamnaam, een contactpersoon en locatie-adres opgeven. Deelnemen aan de kwis kost per team 10 euro. Dit bedrag dien je voor 19 oktober over te maken naar de sportvereniging Vridos, rekeningnummer NL11RABO0346321964, onder vermelding van Dorpskwis en de teamnaam. Na ontvangst van de betaling is je inschrijving pas definitief en krijgt jouw team een teamnummer. Dit teamnummer word je per mail meegedeeld.

 

Op vrijdag 2 november om 19.00 uur is de start in de Sportzaal Neerpolder in Giessenburg waar je het kwisboek krijgt uitgereikt. Geadviseerd wordt het kwisboek voor 19.30 uur op te halen. Dit hoeft niet persé door het gehele team te gebeuren. Het is de bedoeling dat je zelf met je team op zoek gaat naar een locatie om de kwis te maken. Dit kan bijvoorbeeld bij iemand thuis zijn, maar het kan natuurlijk ook bij verenigingen, cafés, gemeenschappelijke ruimtes, etc. Dit moet wel door het team zelf geregeld worden. Tijdens de kwis mag je gebruik maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, laptops, rekenmachines, telefoons, gemeentegids, buren, vrienden, etcetera.

 

De kwis bestaat uit vragen waarvan een groot percentage over Giessenburg gaat, vragen die veelal op de eigen locatie (thuis e.d.) zijn te beantwoorden.

 

Voor een aantal vragen moet een bezoekje gebracht worden aan een tweetal locaties binnen Giessenburg, te weten:

Museum Het Regthuys, Dorpsstraat 10 en De Dorpskamer op het Tilplein. Beide locaties zijn speciaal voor deze kwis geopend op de kwisavond tussen 19.30 uur en 22.00 uur.

 

Tot 23.00 uur heb je de tijd om de kwis te maken en in te leveren in sporthal Neerpolder. Niet alle vragen weten te beantwoorden of in tijdgebrek komen betekent niet dat het team het kwisboek niet mag of kan inleveren. Immers andere teams zullen heus niet alles goed hebben beantwoord.

 

Tijdens de kwisavond kunnen er foto’s en video worden gemaakt. Hiervoor worden gegevens zoals naam en locatie van het team  doorgegeven aan de fotograaf en filmer. Mogelijk kunnen deze foto’s en film gepubliceerd worden of getoond worden tijdens de prijsuitreiking. Vindt u dit ongewenst dan kan u dit bij inschrijving aangeven.

 

Dan wordt het wachten geblazen tot 23 november 2018. Op deze vrijdagavond wordt in de kantine van sportzaal Neerpolder op een spannende, maar vooral gezellige manier het slimste team van Giessenburg bekend gemaakt. Tijdens deze avond onthult de organisatie ook een aantal antwoorden.

Het winnende team krijgt de eer om zich een jaar lang de slimste van Giessenburg te mogen noemen!!

 

 

Prijzen

1e prijs  : €100,00
2e prijs  : € 75,00
3e prijs  : € 50,00

Poedelprijs  : Verrassing!

 

Voor vragen kunt U mailen naar SECRETARIS@VRIDOS.NL