Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert – DA CAPO

zaterdag 21 december 2019 , 20:00 - 22:00

KERSTCONCERT DACAPO & GOSPELKOOR REFLEXXION

Inmiddels een traditie, de Giessenburgse Muziekvereniging Da Capo organiseert, evenals voorgaande jaren het Kerstconcert in de sfeervol aangeklede Maranathakerk in Giessenburg.

Het Kerstconcert vindt plaats op zaterdag 21 december. Het Groot Orkest staat onder leiding van Bjorn van Pruijssen. Medewerking wordt verleend door Gospelkoor Reflexxion onder leiding van Marcel van der Poel. Een mooie avond voor liefhebbers die op muzikale wijze de aanloop naar de kerstdagen willen beleven.

Speciaal voor dit concert hebben Da Capo en Reflexxion een mix van prachtige kerstmuziek en (klassieke) kerstliederen samengesteld. Het programma met onder andere The Bells of Christmas,”Holy, Holy, Holy”, The Magic of Christmas en traditionele kerstliederen die door iedereen kunnen worden meegezongen.
Trompettist Matthia Goedegebuur treedt op als solist, met begeleiding van Scott Baks op piano. Het koor van ruim 40 stemmen, afkomstig uit eigen dorp zingt afzonderlijk en ook enkele liederen met het orkest. Onder andere God Bless Us Everyone.

Na afloop is er in De Stigt gelegenheid voor een gezellig samenzijn en een warm drankje.
Aanvang 20.00 uur. De kerk opent haar deuren om 19.30 uur. Toegang gratis.

www.dacapo.giessenburg.nl

Tijdens het concert is een fotograaf aanwezig.

Gegevens

Datum:
zaterdag 21 december 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Website:
https://www.facebook.com/events/372657840185780

Locatie

Maranathakerk
peursumseweg 15
Giessenburg, 3381 KT
+ Google Maps