Wandelen met “Beter Doen Vitaal”

Wandelen met “Beter Doen Vitaal”

Wij van Beter Doen Vitaal zijn een initiatief aangegaan in samenwerking met de huisartsen en de psychologenpraktijk Perspectief van Giessenburg en Fysiotherapie Beter om te starten met wandelen op iedere dinsdagochtend om 10.00 uur vanuit het gezondheidscentrum.

Beter Doen de naam zegt het al een beetje dat wij staan voor het DOEN. Het idee is om op een laagdrempelige manier mensen in beweging te krijgen, vandaar ook het wandelen, omdat bijna iedereen dat kan.

Mijn naam is Marjolijn Bergwerff, 39 jaar, woonachtig in Gorinchem en ik ben vitaal coach bij Beter Doen. Op alle vitaliteitsgebieden begeleid en coach ik mensen om zich energieker te voelen.

Het wandelen met een coach is bedoeld om letterlijk en figuurlijk stappen te zetten in de richting van wat voor de deelnemer belangrijk is. Naast de vele fysieke gezondheidsvoordelen die wandelen met zich mee brengt doet het op het mentale vlak ook veel met je. Terwijl we wandelen bespreken we kwesties die men bezig houden en waar men iets aan wil veranderen. Omdat je loopt, kom je namelijk ook mentaal makkelijk in beweging.

Iedereen die daar behoefte aan heeft is welkom en de kosten bedragen EURO 2,50 p/p per keer, na afloop sluiten we gezellig af met een kopje koffie.